Jdi na obsah Jdi na menu
 


World of warcraft - Kruh nenávisti

24. 1. 2008

Kdo si myslel už po přečtení nadpisu, že tuto knihu budu hodnotit kladně, že má velkou popularitu a podobně, když se jmenuje World of Warcraft, strašlivě se zmýlil. Oproti předchozím “jen“ Warcraftům zaznamenávám spíš zhoršení.

 Některé knížky jsou prostě jenom o tom, abyste je přečetli, dvě hodiny se tak bavili, a pak na ně zapomněli. Stejně tak tady. Příběh vypadá zpočátku docela dobře, ale pak mi to přišlo až ulítlé. Objeví se tam např. maga Aegwyn a odhaluje svou minulost, která je ale podivná a nepravděpodobná (ehm…měla zajímavé milostné románky se svými spoluučni =).

 Když lidé, orkové a temní elfové porazili Plamennou legii a usadili se v Kalimdoru, rozdělili si území a založili říše. Jenže problémy se vynořují hned na počátku a ukazuje se, že stará nepřátelství nejsou až zas tak zapomenuta. Nikdo však neví, že za vším stojí podle legend už dávno neexistující klan Planoucí meč…

 Je to taková rychlovka (I když nečtu moc rychle, tohle jsem měl přečtené asi za tři hodiny),

příběh nic moc a celkově to není ani průměr. Název World of Warcraft je v tomto případě jen komerční krok, jak vydělat peníze na hráčích stejnojmenné hry. Jestli chcete, přečtěte si to, zabere to málo času a možná se vám to bude líbit, na mě to ale žádný dojem neudělalo a tak o tom píšu alespoň recenzi =). Recenzi tedy napsal Wolfram, knihu napsala Keith R. A. DeCandido.


Zdroj:http://www.wolfram.estranky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář